Žarko Popović - klavijature

Žarko Popović je rođen 1982. godine u Prijepolju. Još kao dečak pokazao je interesovanje za muziku. Sa šest godina dobio je prvi instrument, odakle počinje i njegova carolija.

Sa četrnaest godina , počinje profesionalno da se bavi muzikom , kada osniva i svoj prvi bend. Od tada njegova muzička karijera počinje da blista u punom sjaju. Primarni instrument , klavijatura, kojim maestralno vlada i prepoznatljivi glas, izazivaju oduševljenje gde god da se pojavi. Njegovi svakodnevni nastupi u rodnom gradu i okolini, dobijaju sa pravom epitet najboljih svirki i provoda. U svojoj karijeri presvirao je mnogo klubskih svirki, svečanosti svih vrsta i kulturnih manifestacija.

I sada, nakon 20. godina uspešnog rada i bavljenja muzikom, sa istim žarom kao i na početku karijere svira na radost mnogih fanova i obožavatelja koji ga prate kako na nastupima tako i na društvenim mrežama. Tim povodom, snimio je dve pesme “Znam“ i „Dišem punim plućima“ (OFFICIAL VIDEO 2016) i uradio dva spota koja su zabeležila izuzetno veliku gledanost.

Od aprila 2017. godine, sa velikim zadovoljstvom postaje član Enter benda.

“Ubuduće, na pravom mestu, u pravo vreme, sa pravim ljudima u Enter bendu iz Užica..” ( Žare)